Ditt pris

Glaspanel/stänkskydd av glas, funktionellt och stiligt! 

Ett stänkskydd används ofta bakom spisen för att skydda väggen bakom mot fet och matstänk, men nuförtiden är det trendigt att installera en stänkpanel i glas över hela köksbänkens bredd. Stänkpanelen skapar en visuel helhet i ditt kök, och eftersom det finns allt fler modeller och färger att välja på, blir stänkskydd idag också en del av kökets inredning. 

Skräddarsytt glaspanel/stänkskydd

Vi skräddarsyr glaspanelen/stänkskyddet efter dina behov. glaspanelen kan vara upp till 4.000 mm lång, och du kan upge var och hur många urtag du vill ha, till exempel till skåp eller eluttag. Du får ditt pris direkt och enkelt online.  

Stänkskydd eller glaspanel i färg 

Vi färgar glaset med keramikfärg innan det blir härdat. Efter härdningsprocessen är färgen del av glaset, och den är helt resistent mot temperaturskillnader, samt UV-och reptålig. På baksidan sätter vi ett täcklager som gör att det blir väldigt enkelt att installera stänkskyddet mot den befintliga väggen med hjälp av en monteringskit.
Kolla på vårt sortiment av färger, både i matt eller glansig variant! 

Transparent stänkskydd 

Har du en fin vägg i köket och vill du att den ska vara synlig samtidigt att den ska skyddas mot fukt, fet eller matstänk? Då kan du välja ett transparent stänkskydd.   

 

Egenskaper

  • Härdat säkerhetsglas, 6mm tjockt
  • Värme- och UV-tålig 
  • Slipat glas, icke vassa ränder 
  • Med heltäckande färg eller transparent 
  • Skräddarsytt efter dina behov

Service