Glas till köket - väggplattor

 

Ett stänkskydd eller en väggplatta av glas är ett modernt och praktiskt alternativ till ett mer traditionellt stänkskydd i kakel.

Ett stänkskydd har en tydlig funktion i köket - det fångar upp fett och smuts av matlagning -  men för att det finns allt fler modeller och färger att välja på blir stänkskydd idag också en del av kökets inredning. Välj att förnya ditt kök på ett enkelt, praktiskt och prisvärt sätt!  

Du kanske vill ha en stänkpanel över hela köksbänkens bredd, eller kanske bara bakom spisen? Vi skräddarsyr ditt stänkskydd efter dina behov, så allt är möjligt. Och självklart använder vi härdat säkerhetsglas till ditt stänkskydd - det är 5 gånger starkare än icke härdat glas.  

Osäker på storleken? Våra hantverkare kan komma och mäta upp åt dig. Vår uppmätningsservice ger dig 100% passgaranti. 

Det är enkelt att installera ett köksstänkskydd med hjälp av ett monteringsset. 

 

Köksstänkskydd i heltäckande färg

Vi färgar glaset innan glaset blir härdat. Under härdningsprocessen blir glaset nästan flytande, och då kan färgen sjunka in i glasets yta ordentligt. Efter denna process är fargen del av glaset, och omöjligt att få bort. Vi garanterar att färgen är helt resistent mot temperatursskillnader, och att den är UV- och reptålig. 

Vi har många färger att välja mellan till våra stänkskydd, och färgerna finns både som glansig eller matt variant.

Transparent köksstänkskydd

Har du en fin vägg i köket och vill du att den ska vara synlig samtidigt att den ska skyddas mot fukt, fett eller matstänk? Då kan du välja ett transparent stänkskydd.