Uppmätning

 

För att kunna garantera att dina utvalda produkter kommer att passa hemma hos dig, vill vi på GLAZZ gärna erbjuda dig vår uppmätningsservice. Den fungerar så att vi kommer hem till dig och mäter upp det som krävs och sedan tar vi fram en offert på de produkter du önskar. Du betalar för uppmätningen, men kan få motsvarande belopp i rabatt när du sedan lägger in din beställning. Priset för uppmätningen är 950kr och hela beloppet dras av som rabatt vid beställningar för ett belopp av minst 4000kr.

 

Vi har inlett ett samarbete med en partner för uppmätning och montering i Stockholm med omnejd, Göteborgsregionen, Malmö-området samt Östergötland. Om du vill boka uppmätning går det bra att kontakta oss via epost på info@glazz.se. Vänligen ange vilken (typ av) produkt du är intresserad av, adressen där uppmätningen ska utföras, samt ditt telefonnummer för tidsbokning så återkommer vi snarast.


Bor du i ett område är vi inte kan erbjuda uppmätning ännu? Vi hjälper dig också gärna med uppmätning på telefon och/eller mail. Skicka i så fall ett foto på utrymmet där produkten ska installeras så kan vi tillsammans gå igenom hur du ska mäta.

 

Just nu jobbar vi på att bygga upp vårt nätverk av partners som utför uppmätning och/eller montering i andra delar av landet. Är du en hantverkare med erfarenhet av till exempel snickeriarbeten, badrumsrenoveringar eller att arbeta med glasprodukter och är du intresserad av att samarbeta med GLAZZ? Hör gärna av dig på info@glazz.se så berättar vi mer.

Det finns inga artiklar i denna kategori