<p><img src="https://www.glazz.nl/phpThumb/images/28730.jpeg" alt="-Glazen keukenachterwanden" title="-Glazen keukenachterwanden" width="1875" height="2500" onmouseover="this.src=&#39;https://www.glazz.nl/phpThumb/images/27167.jpg&#39;;" /></p>

Glas till köket - stänkskydd

Stänkskydd kök

Under matlagningen hamnar fett, stänk eller smuts regelbundet på köksväggen bakom spisen. Det hör till och är svårt att undvika när du håller på för fullt i köket. Du kan dock undvika att fläckarna sitter kvar och syns på din fina köksvägg! Beställ ett stänkskydd till ditt kök hos GLAZZ® och din fina köksvägg är räddad! Varför ett stänkskydd av just glas är en superbra idé, undrar du? Det är enkelt: glas är väldigt enkelt att rengöra, och det är väldigt slitstarkt. Ditt stänkskydd fortsätter se bra ut under kökets hela livslängd, och du sparar tid när köket ska städas – det låter inte dumt! Vill du köpa ett måttanpassat stänkskydd? I vår webshop är det enkelt att välja en modell som passar i ditt kök, att välja en fin färg till och ange måtten. Du ser ditt pris direkt online och kan beställa på en gång.

Läs mer
 

Köksstänkskydd i heltäckande färg

Vi färgar glaset innan glaset blir härdat. Under härdningsprocessen blir glaset nästan flytande, och då kan färgen sjunka in i glasets yta ordentligt. Efter denna process är fargen del av glaset, och omöjligt att få bort. Vi garanterar att färgen är helt resistent mot temperatursskillnader, och att den är UV- och reptålig. 

Vi har många färger att välja mellan till våra stänkskydd, och färgerna finns både som glansig eller matt variant.

Transparent köksstänkskydd

Har du en fin vägg i köket och vill du att den ska vara synlig samtidigt att den ska skyddas mot fukt, fett eller matstänk? Då kan du välja ett transparent stänkskydd.