Glasdörrar

Våra innerdörrar av glas kan skräddarsys helt efter dina behov. Dörrarna produceras av härdat säkerhetsglas. Vi har ett brett sortiment av glasinnerdörrar så det finns en lösning för alla behov. 

Glasdörrar kan användas i hela huset. Vill du ha extra ljusinsläpp i vardagsrummet eller matrummet? Då passar det bra att ha en glasdörr i klarglas. En innerdörr i tonat glas kan däremot skapa atmosfär. Till badrummet väljer man oftast en dörr eller skjutdörr i frostat glas för att slippa insyn. 

 

Glasdörr till badrummet

En glasdörr används ofta för att stänga till badrummet. Genom glaset sprids ljuset till utrymmet utanför badrummet, vilket kan vara mysigt. För badrummet ska kännas privat är det en bra lösning att använda en glasdörr i frostat glas. Frostat glas har en grov utsida som begränsar insynen, men ändå släpper genom ljus. Glasdörrar till befintliga karmar går att få med ett lås som visar om badrummet är ledigt eller upptaget.

Glasdörr till vardagsrummet

Ljus ger en känsla av mer utrymme och ökar njutningen av hemmet. Glasdörrar gör så att ljuset i vardagsrummet inte blockeras utan förbinder rummen med varandra. En glasdörr kan installeras i befintliga karmar samt framför eller i en öppning utan karmar. En glasdörr är perfekt mellan vardagsrummet och hallen, ett sidorum eller för att stänga till köket. En skjutdörr i glas kan vara ett bra alternativ för att spara plats.