Badrumsglas

Glas i badrummet

Ska du bygga eller renovera ditt hus och står badrummet på listan? Att totalrenovera ett badrum är ett kostsamt projekt som kräver noggrann planering. Det är viktigt att planeringen får ta tid för att resultatet ska bli precis så som du önskar då det är ett rum med flera funktioner som man använder varje dag. Föredrar du en stor walk-in dusch med en duschdörr, eller blir det en duschkabin? 

I och med att man inte renoverar badrummet allt för ofta är det bra att välja inredning och material i en tidlös design som man inte tröttnar på.

Vi tycker såklart att glas ska ha en framträdande roll i val av material. Det säger vi inte enbart för att vi själv säljer glasprodukter, utan också för att glas är alla möjligheters material. Glas är inte bara snyggt utan också hållbart, tidlöst och mångsidigt – och dessutom enkelt att rengöra, vilket är praktiskt i ett badrum.

Våra produkter är förresten måttanpassade, så det kvittar om du har ett litet duschrum eller ett rymligt badrum. Och självklart använder vi bara härdat säkerhetsglas!

 

Läs mer