Speglar

Letar du efter en måttanpassad spegel? Ta en titt på vårt omfattande sortiment med speglar och upptäck vilken spegel som passar bäst i ditt badrum,  eller varför inte i ett annat rum i hemmet eller kontoret.Välj en grundmodell och bygg sedan din unika spegel med hjälp av vår praktiska konfigurator.Har du satt ihop en fin spegel? Du ser ditt pris direkt online.
Behöver du hjälp eller har du frågor om våra speglar, tveka inte att höra av dig till oss!

 

Fördeler med en måttanpassad spegel

En viktig fördel med att beställa en måttanpassad spegel är friheten du får. De flesta speglar som finns på marknaden har standardmått. Vi på GLAZZ® förstår mycket väl att standardmått inte alltid passar dig. Ofta är speglar med standardmått aningen för stora eller små, och inte precis som du ville had det. Varför ska du ha en spegel som inte är exakt som du hade tänkt dig? Olika vardagsrum, badrum eller kontor har olika former och storlekar, och vi tycker att det borde likaså kunna vara för spegeln som ska passa in i de rummen. 
En annan viktig fördel med en måtanpassad spegel från GLAZZ® är att du kan skapa en unik spegel. Att skräddarsy en spegel betyder i vårt fall inte bara att du kan välja mått, utan också tjockleken på glaset, färg och eventuella urtag eller sneda sidor. det går bra att skapa ett urtag till ett eluttag, till exempel.  
Läs mer